Zeedijk 160, Heist-aan-Zee, België +32 50 51 39 46

Mededelingen

 

Ook voor ons kan de boog niet altijd gespannen staan. U verneemt hier wanneer wij er even tussenuit knijpen of wanneer wij wegens omstandigheden gesloten zijn.

InzakeCorona

Beste klanten,

Na wekenlang verplicht gesloten te zijn geweest ingevolge de uitbraak van het corona-virus, zijn we verheugd u te kunnen melden dat we u vanaf maandag 8 juni terug mogen ontvangen in onze zaak.

Uiteraard zullen we een aantal regels in acht moeten nemen, maar omdat we zelf nog geen duidelijke informatie kregen, zullen we later terugkomen op de maatregelen die moeten gehanteerd worden.

We kunnen u alvast meegeven dat we zowel ’s middags als ’s avonds onze gewone kaart serveren en dat we tevens een dagmenu voorzien.
Omdat onze capaciteit beperkt wordt en we zoveel mogelijk klanten willen bedienen, voorzien we een avondservice om 18 u en om 20 u.
We raden u ten stelligste aan om voorlopig altijd op voorhand te reserveren en ons menu te bekijken op onze website. We zullen u de gebruikelijke kaart immers niet mogen ter hand stellen …

Wij hopen evenwel u in de best mogelijke omstandigheden te kunnen verwelkomen en u van een aangename ervaring te laten genieten, zoals u dat van ons gewend bent!

Heropening Paola